Recensies


FraPPanT = meet en meat!

 

Hieronder leest u een aantal ervaringen van gasten van FraPPanT.

Het team is namelijk gewoon het zelfde gebleven.

Service staat voor ons nog altijd op nummer 1, dit zal ook met dit concept nooit veranderen! 

 

U kunt natuurlijk ook zelf een bericht achter laten, dit kan op Facebook, Google of op deze pagina! 

Als u niet met naam en eventueel toenaam genoemd wilt worden op de website, zet dan bij naam: anoniem.

 

Recensies op onze pagina worden vooraf gekeurd en daarna op onze pagina gezet.

Dit kan even duren. U krijgt per mail een bevestiging als de recensie is geplaatst.


Ronald en Judith 
 

Op een vrijdagavond hier gegeten. We hebben geslapen bij een B&B in de buurt en hier vooraf gereserveerd. Bij aankomst voelden we ons gelijk thuis. De hartelijkheid en vriendelijkheid waarmee wij ontvangen werden was al een goed begin.

Neem het 3 gangen menu, geef je voorkeuren aan en laat je lekker verassen. Het eten was heerlijk en duidelijk met veel plezier en toewijding gemaakt. Lokale seizoensgebonden ingrediënten geven de indruk dat, als je hier volgende week eet, het menu bij eenzelfde keuze ook anders zal zijn. En ik geloof dat het dat ook is.

Was een top avond!


Bart, Gerda en Anne
 

Het heerlijke eten, de gastvrije mensen en de prachtige omgeving complimenteren elkaar waardoor je je eventjes waant in een mini vakantie. Zeker een aanrader als je eventjes wilt ontspannen en tijd wilt vrij maken om te genieten van elkaar, de omgeving en van FraPPanT!


Conny en Gerard
 
Vanavond heerlijk gegeten in FraPPanT. We hadden beide gekozen voor het Genieten Menu. Dat hebben we ook gedaan. Wat een lieve gezellige mensen. Vanaf het moment dat we plaatsnamen voelde we ons welkom. Vanaf het welkomstplankje met olijfjes en brood tot de koffie met bonbon was alles goed. De smaken waren perfect op elkaar afgestemd en de bediening top. Deze mensen weten wat gezelligheid en lekker eten is.

Henk 
 

Een ongedwongen sfeer, persoonlijke aandacht, een prettige ambiance en heerlijk eten! Het concept van lokaal verse ingrediënten inkopen en daarmee het menu samenstellen, sprak mij aan en bleek voortreffelijk uit te pakken: een prima prijs/ kwaliteit verhouding. Als je van een ongedwongen, vrije sfeer houdt in combinatie met een voortreffelijk gerecht dan is dit restaurant zeker een aanrader!Reactie's Meet en Meat

1 stem

Sabine en Esther - 19-04-2019


Na onze wandeling door het mooie gebied Velhorst...super zin in goede ,verantwoorde maaltijd in lekkere sfeer. Met dat idee op pad...onze neus achterna...uitgekomen bij Meet en Meat, waar we ons neervlijden buiten in de Zon.....kon het nog beter??? Ja Dorry en Arnoud hebben ons hartelijk ontvangen...en een heerlijk e maaltijd bezorgd. We zijn zeker nog 2 uur gebleven...plaatjes draaiend en kletsen.


JG  11-04-2019
 

Geweldige Rumpsteak gegeten met vooraf een bietentartaar, en als nagerecht 4 soorten kaas , een nieuwe naam met gelukkig dezelfde kok en de aardige mensen van de bediening , wij komen zeker weer terug , bedankt


Joke Hendriksen – 11-04-2019
 

Heerlijk genoten van het geweldige eten , een carpacciao vooraf en daarna een geweldige ribye, mijn tafelgenoot had een prima vegaburger , kortom een aanrader om te proberen


Rob - 10-04-2019
 

Vrijdag 5-4-2019 heerlijk gegeten bij Meet en Meat. Vooraf een fantastische carpaccio en als hoofdgerecht een mooi stuk ribeye. Uiteraard ontbrak het nagerecht niet, een lekker stukje cheesecake om dit heerlijke diner af te sluiten. Zeker een aanrader en ik (wij) komen zeker nog eens terug!